Att använda SURF

Aktivitet ger bäst utväxling

Som kund hos Correnta kommer du att få konkret information om vilka fonder du ska köpa och sälja. För SURF-portföljen kan det ibland bli byten ofta och ibland betydligt mer sällan. Vad gäller SURF PPM kommer du att få rekommendationer ungefär en gång i månaden. När du får en indikation på att det är dags att byta, agera så snabbt som möjligt för att få bästa utväxling. Varje månad får du dessutom ett nyhetsbrev. Här kan du hitta lite allmän information om vad som händer på den finansiella marknaden och hur vi förhåller oss till det.

1. Registrera dig

För att bli en SURFARE hos Correnta måste du registrera dig. Välj någon av SURF-portföljerna, till en kostnad av 2995:-/år för en portfölj. Väljer du flera kostar de ytterligare 1495:-/år och portfölj. SURF PPM får du helt utan kostnad.

2. Lösen och inloggning

När du har registrerat dig kommer du direkt att få tillgång till SURF PPM och när vi behandlat din ansökan också till den portfölj du valt. Alla råd kommer att läggas upp på vår hemsida http://www.correnta.se och du måste logga in för att komma åt våra rekommendationer. SURF PPM kommer att publiceras direkt på hemsidan. Du prenumererar på en påminnelsefunktion för när det är dags att agera med dina fonder.

3. Kontakt via sms eller mail

Vid registreringen väljer du hur du vill få reda på att en ny rekommendation ligger ute, antingen via sms, mail eller både och.

4. Reagera snabbt på rekommendationerna

När vi har ett nytt råd att ge skickar vi ett sms eller mail och då är det bara för dig att logga in och följa rekommendationerna. När du får en indikation på att det är dags att byta bör du agera så snabbt som möjligt för att få bästa utväxling.

5. Köp och sälj

Det är du själv som måste köpa och sälja, Correnta levererar i dagsläget informationen efter att ha gjort analysen i SURF.

6. Eget ansvar

Att värdepapper har gett god avkastning historiskt är ingen garanti för framtida avkastning, de kan både stiga och falla i värde och det finns ingen garanti för att du får tillbaka det satsade kapitalet. Du måste själv ta ansvar för och vara medveten om värdepappers egenskaper och risker.

7. Användning och betalning

Rekommendationerna är för personligt bruk och får inte spridas vidare. Däremot får du gärna tipsa en vän om denna möjlighet till att arbeta mer aktivt med fondplaceringar. Betalar gör du tillsvidare via faktura som skickas hem till dig.

Titta gärna på vår demosida.